Rossmann
Rossmann mano

Rossmanó Babaprogram

A várandósságtól a baba 3 éves koráig.

FRISSEN, ASZALVA VAGY BEFŐZVE – A SOKRÉTŰ SZILVA

Az egyik kedvenc – és a gyümölcsfák számát tekintve legelterjedtebb - őszi gyümölcsünk a szilva, amelyet szeptemberi fő szezonja után aszalva is ajánlott fogyasztani. A magas B6-vitamin tartalom mellett A-, C- és K-vitamin is található benne, és pürésítve már 8-9 hónapos kortól kínálható önmagában vagy tejpépbe keverve. B-vitamin tartalma révén jótékony hatással van az idegrendszerre, segíti az agy működését, anyagcseréjét, és így a memória, gondolkodás fejlődését.

Másik előnyös hatása a vértisztító erejében rejlik: csökkenti a koleszterinszintet. Hashajtó hatása miatt kifejezetten jó székletszabályozó, ezért emésztési problémákkal küzdő babák számára is ideális.

Vitamindús és ízletes őszi püré készíthető hámozott (esetleg párolt, de a vitamintartalom megtartása érdekében nem megfőzött) szilva, körte és banán turmixolásával, őszibarackkal kombinálva pedig különösen alkalmas szorulás kezelésére. A rágni már tudó gyermekeknek darabosan is adható, aszalt formában 3 éves kor felett kínálható. Befőzve vagy fagyasztva is kiváló csemegét jelent a téli hónapokra.

További üveges bébiételekről és desszertekről szóló cikkek

A webshop újra működik
A technikai problémát elhárítottuk, újra tudunk rendeléseket fogadni.