Rossmann Magyarország

Történetünk

Az első drogériánk 1993-ban nyílt meg Debrecenben. Azóta országos szinten több mint 200 üzletben várjuk vásárlóinkat.

A Rossmann Magyarország története

2018 25 éve van jelen a Rossmann Magyarországon

2017 megnyílik a 200. Rossmann üzlet és a Flórián Üzletközpontban újranyit kibővített választékkal és egyedi kialakítással a legnagyobb alapterületű üzlet hazánkban

2016 a Mamut II. Bevásárlóközpontban kinyit a futurisztikus megjelenésű Rossmann drogéria, a vállalat éves árbevétele meghaladja a 68 milliárd forintot

2015 ebben az évben cégünk árbevétele meghaladja a 60 milliárd forintot Magyarországon

2014 a magyar Rossmann éves árbevétele meghaladja az 52 milliárd forintot

2013 Magyarországon 20 éve van jelen a cég és elindul a Rossmanó Babaprogram

2012 ebben az évben útjára indul az Online Drogéria szolgáltatás, az éves árbevétel meghaladja a 43,5 milliárd forintot

2009 a vállalat Üllőre költözik, az új 27.000 négyzetméteres központjába

2003 megnyílik a 100. Rossmann üzlet

2000 megnyílik az 50. Rossmann üzlet hazánkban

1995 a Rossmann 5 üzlettel van jelen a magyar piacon

1993 december 17-én megnyit az első Rossmann Magyarországon, Debrecenben

Cégünk mindig arra törekedett, hogy üzleteink vásárlóink számára könnyen megközelíthető helyeken - városközpontokban, sétálóutcákon, plázákban - legyenek. A vásárlói komfortérzet javítása és az egységes üzletkép kialakítása érdekében boltjaink túlnyomó többsége az elmúlt időszakban gyökeres változáson ment keresztül.

A vásárlói igényeket szem előtt tartva kerül kialakításra az egységes nemzetközi arculat, amely megkönnyíti a termékkategóriák és a közel 17.000 forgalmazott termék közötti tájékozódást, emellett kellemessé és kényelmessé teszi a vásárlást.

2012-ben indult el Webshopunk, melyben folyamatosan bővítjük az elérhető termékek körét és Magyarországon egyedülálló országos kiszállítással büszkélkedik.

Szintén 2012-ben indult útjára Babaprogramunk, mely a kismamákat, és a háztartásokat igyekszik segíteni a havonta megújuló akciókkal. A program keretén belül érhető el Védőnő Chatünk a Facebook oldalunkon, emellett honlapunkon Babatippek címen védőnőnk által megfogalmazott tanácsok, melyekkel a leendő és a már rutinos kismamáknak segít a felmerülő kérdések megválaszolásában.

2013-ban indult el Rossmann Design applikációnk, mely nagy népszerűségnek örvend vásárlóink körében, segítségével saját, egyedi címkét tervezhetnek és rendelhetnek meg kedvenc Rossmann termékeikre.

Mindemellett elindítottuk együttműködésünket Viszkok Fruzsival.

A Rossmann Youtube csatornáján megtalálod a Lilu Szépségnaplója sorozatot, ami egy folyamatosan frissülő, a sminkelést és annak minden fázisát részletesen bemutató videósorozat. Lilu és a Rossmann csapat együttműködésének missziója, hogy a drogériában kapható termékekkel és hasznos tippekkel hozzá tudjon járulni a magabiztos megjelenéshez. A videókban a műsorvezető őszintén kér tanácsot és segítséget profi szakemberektől a sminkelés és az egészség fontos témakörét érintve.

Kínálat

Üzletünkben megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, ami szépségápolási és a mindennapos higiéniai termékek mellett a dekorkozmetikai cikkeket és a háztartási árucikkeket is magában foglalja.

Termékkínálatunk fontos része az egészséges életmódhoz kapcsolódó reformtáplálkozási termékek, vitaminok, gyógyhatású készítmények széles választéka.

Kiemelten figyelünk a kismamákra és kisbabás családokra, hogy a baba ápolásához és etetéséhez mindent megtaláljanak nálunk.

Ezen kívül kéthetente várjuk Önöket kiegészítő szortimentünkkel - szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel.

Szolgáltatásaink közé tartozik még a fotóelőhívás hagyományos és digitális felvételekről, amely az internetről is elérhető.

A Rossmann Minőségi Márkatermék logó garantálja a kiváló minőségű amelyek között megtalálhatók az áruválaszték fő elemei, mint például női és férfi kozmetikumok, hajápolók, napozószerek, gyermekkozmetikumok, pelenkák, női higiéniás termékek, tisztálkodó szerek illetve háztartási eszközök.

Akcióinkról kéthetente megjelenő szórólapunkból
és a honlapunkról is tájékozódhat.