Rossmann
KIK VAGYUNK?
Kik vagyunk Illusztráció

Rossmann Magyarországon

A Rossmann Magyarország Kft. az egyik legdinamikusabban fejlődő drogéria-parfüméria hálózat Magyarországon. Első üzletünket 1993. december 17-én nyitottuk Debrecenben. Székhelyünk és logisztikai központunk Üllőn, a Zsaróka út 8. szám alatt található.
Országosan több mint 250 bolt
Több mint 2300 munkavállaló
Dolgozóink több mint 89%-a nő
Az ország egyik legsikeresebb drogéria láncaként működünk. Vállalatunk elkötelezett híve a folyamatos innovációnak, szakértői csapatunk nap, mint nap azon dolgozik, hogy magas szinten szolgálja ki a vásárlóinkat. 2012-ben indítottuk el Online Drogériánkat, amelyben folyamatosan bővül az elérhető termékek köre és Magyarországon egyedülálló országos kiszállítással büszkélkedik.
Szintén 2012–ben indítottuk útjára a Rossmanó babaprogramot, mely azóta is hatalmas népszerűségnek örvend a kismamák körében, hiszen havonta megújuló akciókkal segítjük a háztartásokat. Az elmúlt években többszázezer kismama használta ki a programban rejlő lehetőségeteket. Az ő lojalitásuk arra motivál bennünket, hogy a programot folyamatosan tovább fejlesszük annak érdekében, hogy ez a szívünknek különösen kedves vásárlói csoport még több kedvezményhez jusson.
Természetesen nem feledkezünk meg a fiatal generációról sem, melyet nem csak a folyamatosan megújuló választékunk mutat; Facebook és Instagram oldalunkon keresztül rendszeresen tájékoztatjuk őket a legfrissebb termékek megjelenéséről, mindezek mellett az oldalakon szórakoztató tartalom is található, hiszen számos applikációval és nyereményjátékkal várjuk kedvelőinket.
Vásárlóink véleménye különösen fontos számunkra, mind a választékunkat, mind a szolgáltatásainkat ehhez igazítjuk. Kéthetente megújuló akcióinkkal igyekszünk a legjobb árakat biztosítani.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás élmény legyen, ezért üzleteinket a vásárlói igényekhez alkalmazkodva bővítjük, építjük át vagy szépítjük meg.
Egyre bővülő választékunk közül, jelenleg 17.000 termék, amiből több mint 2500 saját márkás érhető el, melyek remek választást kínálnak mindazoknak, akik első osztályú minőséget keresnek kedvező áron. A sajátmárkás termékek között megtalálhatók az áruválaszték fő elemei, mint például női és férfi kozmetikumok, hajápolók, napozószerek, gyermekkozmetikumok, pelenkák, női higiéniás termékek, tisztálkodó szerek, háztartási eszközök.
1993

Megnyit az első Rossmann Magyarországon. Első sajátmárkás termékeink: SunOzon, Babydream

2003

Megnyit a 100. Rossmann Magyarországon

1993

Megnyit az első Rossmann Magyarországon. Első sajátmárkás termékeink: SunOzon, Babydream

Munkatársak, tevékenységi területek

Flórián László
ügyvezető igazgató
Németh Kornél
ügyvezető igazgató

Értékesítés

Az értékesítés területén nem csak a számok, a riportálás és az árak kapnak helyet. A mi értékesítési csapatunk komolyan veszi a vásárlói visszajelzéseket. Ahogy a szlogenünkben is szerepel: Tudjuk, mire vágysz! Emellett büszkék vagyunk arra is, hogy a kéréseket megvalósítjuk. Végső soron ennek is az eredménye, hogy az emberek szeretnek az üzleteinkben vásárolni.

Jó a csapat, sokan közülünk évtizedek óta itt dolgoznak.
Akik itt dolgoznak szívvel lélekkel teszik a dolgukat.

Kasza József

Értékesítési vezető

Kasza József
Szurma Gyöngyi

Értékesítési vezető

Szurma Gyöngyi
Nincs nyitott pozícióJelenleg nincs nyitott pozíciónk
További állásajánlataink
 • go to 1 slide
 • go to 2 slide
 • go to 3 slide
 • go to 4 slide
 • go to 5 slide
 • go to 6 slide
 • go to 7 slide
 • go to 8 slide
 • go to 9 slide
 • go to 10 slide
 • go to 11 slide
 • go to 12 slide

Rossmann Németországban

A fejlődés alapozza meg a jövőt

A fenntarthatóság számunka egy folyamat – soha nem hagyható abba a fenntarthatóság és a jobbá válás érdekében folytatott munkánkat!
Mindezt nem a lelkiismeretünk megnyugtatására tesszük, hanem önmagunkért, Földünkért és az utánunk következő generációkért, akiknek munkák eredményét átadjuk.
Dirk Roßmann
a Dirk Rossmann GmbH megalapítója, ügyvezető igazgató

A fenntarthatóság akkor jó, ha mindenki tesz érte valamit.

Szembenézünk a fenntarthatósággal és változtatásokat kezdeményezünk. Mindannyian. Minden nap. Minden szegmensben. Mindezekben jól bevált elveinkre támaszkodunk: tiszta, decentralizált struktúrák, rövid döntéshozatali utak. Ilyen módon biztosítjuk, hogy gyorsan és rugalmasan legyünk képesek az új követelményekre reagálni. Eközben nem hagyatkoztunk és nem hagyatkozunk túlzottan a kötelező irányelvekre vagy írásban rögzített viselkedési kódexekre, hanem saját felelősségvállalásunkra és aktív példamutatásunkra bízzuk magunkat – különösen a vezetőségére.
Ezekre az alapokra helyezve fejlesztettük ki fenntartható gazdálkodási koncepciónkat és tettük a ROSSMANN vállalati kultúrájának integráns részévé.
A raktárból az üzletbe és a vevőhöz – különböző modern berendezések és megoldások gondoskodnak arról, hogy a termék utak a lehető leghatékonyabbak legyenek. 2017 eleje óta rendelkezik a landsbergi központi raktár automatikus tároló és szortírozó berendezéssel egy rendkívül különleges logisztikai fejlesztésnek köszönhetően.
A ROSSMANN által kifejlesztett, online készletvezető szoftver valós időben és bármikor képes ellátni a fióküzleteket a készleten lévő árukkal. Az optimális idő- és költséggazdálkodás mellett rövid várakozási idők és kisebb adminisztrációs munkaigény jelentkezik.
Az új brehnai telephely 2019. novemberi megnyitásával új akkumulátor-cserélő állomást helyeztünk üzembe a komissiózó gépkocsik számára. A töltőállomáson folyamatosan végzik az akkumulátorok töltését, így növelve élettartamukat és csökkentve energiafogyasztásukat. A Rossmann jelenlegi raktárterülete 346.000 m2.

Logisztikai optimalizáló programok

Naponta kereken 540 kamion szállít a ROSSMANN üzleteibe. Ezen a szakterületen a túrák optimalizálásával és a kapacitások kihasználásának folyamatos optimalizálásával biztosítják a fenntartható hatékonyságot. Automatizált szállítástervező szoftver gondoskodik arról, hogy ne legyen többé fixen rögzített túraútvonal és egyetlen kilométer utat se kelljen feleslegesen megtenni.

Környezetkímélő szállítás

Különösen büszkék vagyunk logisztikánkra. Fenntarthatóan úgy modernizáltuk, hogy annak ellenére is csökkentettük a szállításokat, hogy a korábbiaknál több ROSSMANN-üzletünk van. Majdnem 130 kamion 2017 vége óta 95 százalékban teljesíti.

A ROSSMANN üzletek

Kialakításuk természetesen a vevők igényeihez igazodik. 2014 óta minden új fióküzlet és üzletátépítés számára modern, emocionális üzletképet hoztunk létre – moduláris homlokzat-kialakítás, tágas terek, új színek és formák az árubemutatásban, az eladótér indirekt ki- és megvilágítása, valamint teljes módosításon átesett kategória- és áruválaszték szisztematika a vevők jobb és gyorsabb orientálásához.

Eldobás helyett utántöltés

Számos útja van a műanyaggal való takarékos bánásmódnak. Tíz csehországi ROSSMANN-üzletben jelenleg tesztelik azokat a töltőállomásokat, amelyeknél a vevők folyékony mosó- és tisztítószereket, valamint folyékony testápoló termékeket vásárolhatnak. Aki szívesebben vásárolná a termékeket utántölthető módon és lemond az új csomagolású anyagok vásárlásáról, beszerezhet magának olyan újratölthető flakont, amely szinte a végtelenségig használható. Belátható időn belül a ROSSMANN összes németországi üzletében is tesztelni fogjuk az első töltőállomásokat.

Környezetbarát bevásárlás

A ROSSMANN vásárlói minden évben kétszámjegyű-milliós mennyiségű bevásárló zacskót vásárolnak. Miután 2017-ben önként megszüntettük közkedvelt műanyag bevásárló zacskóink adását, 2020. elején egy törvényi rendelet alapján megszokott bevásárló zacskóinkról újranövő anyagból, nádcukorból gyártott táskákra kellett áttérnünk. Így évi 500 tonna műanyag takarítható meg. Ezzel jelentősen hozzájárulunk Németországban a műanyag bevásárló zacskók használatának csökkentéséhez. A táskákat 100 százalékban újrahasznosított anyagból gyártják, és sokáig használhatók. Kb. 15 kg a teherbírásuk, azaz praktikus holmit jelentenek, ha biztonságos csomagolásban szeretnénk a nagy súlyú, vásárolt árukat szállítani. A papír bevásárló szatyor, amelyet 2018 óta vásárolhatnak a ROSSMANN vevői Németország összes ROSSMANN üzletében, barna színű, PEFC-tanúsított, újrahasznosított papírból készül.
A ROSSMANN-termékcsomagolások számos különböző funkciónak tesznek eleget: védik a terméket a külső hatások ellen, valamint gondoskodnak a higiéniájáról és a biztonságáról. Emellett lehetőleg legyen takarékos, környezetkímélő, praktikusan kibontható, könnyen szállítható. Az összes ROSSMANN-csomagolást úgy tervezik, hogy a fogyasztó által elvárt teljesítményt a lehető legkisebb mennyiségű csomagoló anyaggal és a lehető legnagyobb mértékig fenntartható anyagokkal biztosítsák.

Csomagolásaink kialakításának négy alapelve:

 1. 1
  Elkerülés

  Ahol csak lehet, ne használjunk csomagolást.

 2. 2
  Csökkentés

  A csomagolás elkerülésének elve mellett azon is dolgozunk, hogy a csomagolások falvastagságát a lehető legkisebbre csökkentsük, de ezzel együtt is garantáljuk a termékbiztonságot és a megfelelő használhatóságot.

 3. 3
  Továbbfejlesztés

  Az erőforrások kímélésére egyre több újrahasznosított anyagot használunk.

 4. 4
  Hasznosítás

  Az anyagválasztás során figyelünk arra, hogy a felhasznált anyagok újrahasznosíthatók legyenek és a lehető legnagyobb mértékben visszajuttathassuk őket a körforgásos gazdaságba.

Társadalmi elkötelezettség a családok és a gyermekek iránt

Szívügyünk a társadalmi felelősség. Súlypontja a gyermekek és a családok támogatása, segítése – nemcsak Németországban, hanem világszerte. „A szükséget szenvedő embernek segítséget nyújtani – ez az idők szava”, mondta Dirk Roßmann és világossá tette, hogy nem széles rétegeket érintő, sokkal inkább koncentrált segítésre gondol, tehát: a támogatást elsődlegesen hosszútávon kell meghatározott célcsoport vagy konkrét problématerület számára eljuttatni. Katasztrófák és akut menekültügyi segítség keretében is lehet szó pénz és egyéb javak adományozásáról.

Dirk Roßmann intenzíven kiáll a nyilvánosság előtt a klímavédelemért.

2019 őszén 25 ezer példányt ajándékozott Jonathan Safran Foer „Mi vagyunk a klíma” című könyvéből és érzékenyítette a lakosságot a klímaválság fontos témájára. Az, hogy az éghajlatváltozás fenyegetést jelent az emberiség, gyermekeink és azok gyermekei számára, Dirk Roßmannt nemcsak vállalkozóként, hanem apaként és nagypapaként is foglalkoztatja.
Ha kíváncsi vagy Magyarországon mit teszünk a fenntarthatóság jegyében, kattints!

Rossmann a világban

A ROSSMANN Németországon kívül is megtalálható! Több, mint 2243 üzlettel rendelkezik Albániában, Koszovóban, Lengyelországban, Spanyolországban, a Cseh Köztársaságban, Törökországban és Magyarországon. Ez összesen 60500 munkatársat jelent!
A webshop újra működik
A technikai problémát elhárítottuk, újra tudunk rendeléseket fogadni.