Rossmann
2019. szeptember 11.

VIP programot indít a Rossmann

Átlátható kedvezményprogram pontgyűjtés nélkül

Már több mint egymillióan csatlakoztak a Rossmann+ hűségprogramhoz, mely a vásárlók számára könnyen átlátható módon megújul. A VIP programban a Bronz-, Ezüst- vagy Arany-tagság elérése az előző negyedéves költések alapján történik, de a belépéshez elegendő idén összesen 6000 Ft-ot elkölteni és ezzel automatikusan Bronz szintbe lép a vásárló. A tagsági szintekhez különböző kedvezmények járnak, melyekhez nem szükséges pontot gyűjteni vagy azokat beváltani. Jövő évtől egyszerűen, számolgatás és előzetes aktiválás nélkül a Rossmann üzletek kasszáinál lesznek felhasználhatóak az adott tagsági szinten elérhető kedvezmények és az akár 15%-os végösszegi kupon.

Ahhoz, hogy valaki csatlakozhasson a kedvezményprogramhoz, az üzletben kérnie kell egy Rossmann+ kártyát, majd beregisztrálni azt. Amint a vásárló eléri költéseivel idén a 6000 Ft-ot, automatikusan Rossmann+ VIP taggá válik 2020. január 1-től. Az tagsági szintek eléréséhez szükséges vásárlások 2019. október 1-től számítanak és 2020. január elsejétől lehet érvényesíteni a kedvezményeket. 2020-tól pedig az előző negyedéves költések alapján lesznek meghatározva a tagsági szinteket. A VIP-tagságok különböző szinteken olyan garantált egyedi előnyökkel járnak, mint például 5-30% kedvezmény az akciós termékek árából, Rossmann Joker kupon 25% vagy 33%-os kedvezmény sajátmárkás és márkatermékre, vagy akár a 15%-os végösszegi kupon Rossmann+ kártyával. Természetesen a jól ismert 4 db 10%-os kupon is elérhető már Bronz-tagsággal is. A Rossmann weboldalán és mobiltelefonos alkalmazásán a Rossmann+ fiókba belépve egyszerűen ellenőrizhetőek a költések, az aktuális kedvezmények és a VIP-tagsági fokozat is.

Egy évvel az indulása után már több mint egymillióan csatlakoztak a Rossmann+ kedvezményprogramhoz, melyet a drogérialánc most kibővít egy VIP-programmal, így a leghűségesebb vásárlók még több kedvezményt vehetnek igénybe az üzleteiben. A Rossmann ezzel szeretné meghálálni törzsvásárlói bizalmát és segíteni őket a hétköznapi bevásárlások során.

További információkért kattintson a videóra és weboldalra.