Rossmann
2023. október 18.

Szépségápolás a javából - Így telt az első Beauty Expo

Kiemelt érdeklődés övezte a Rossmann és a Krémmánia első Beauty Expo rendezvényét, ahol egy teljes napon át a szépségápolásé volt a főszerep. Az év beauty eseményén közel 50 kiállító, számtalan informatív előadás és aktualitásokra fókuszáló kerekasztal-beszélgetés, értékes nyeremények, valamint hazai és nemzetközi márkák széles palettája várta az érdeklődőket.

Első alkalommal valósult meg a Rossmann és a Krémmánia közös Beauty Expo eseménye, amelynek sikerét jól mutatja, hogy a 2000 előregisztrációval rendelkező vendég mellett több mint 350 helyszíni regisztráló vett részt a rendezvényen. Az egésznapos kiállítás moderátora Nagy Réka volt, a program egy exkluzív körben megtartott szakmai délelőttel vette kezdetét, majd a B2B előadásokat követően, az expo szélesebb körben is megnyitotta kapuit a szépségápolás szerelmesei előtt.

„Elképesztő hangulatban telt az első Beauty Expo rendezvényünk, szinte minden pillanatban nagy volt a nyüzsgés a standoknál, a visszajelzések alapján pedig sikerült elérnünk, hogy az érdeklődők kicsit közelebbről is megismerhessék a Rossmann polcain található márkákat és termékeket. Az eseményt abszolút sikerként értékeljük és minden előadónak, valamint szereplőnek köszönjük a részvételt, a látogatóknak pedig a bizalmat” – emelte ki Varga Anita Ágnes, a Rossmann marketingvezetője.

A Krémmániának és Rossmannak is nagyon fontos, hogy a magyar márkák kellő támogatást kapjanak, és ez a rendezvény nagyszerű lehetőséget teremtett arra, hogy széles körben ismertessük meg a látogatókkal a hazai szépségápolási termékeket. Külön öröm számunkra, hogy az első Beauty Expo lehetőséget teremtett arra, hogy az olvasóinkkal személyesen találkozzunk” – hangsúlyozta Pácsonyi Daniella a Krémmánia lapigazgatója.

Kozmetikai márkák amíg a szem ellát

A délutáni programok keretében 49 hazai és nemzetközi beauty márka standjával találkozhattak a résztvevők, valamint 21 izgalmas előadást és beszélgetést hallgathattak meg. A kerekasztal-beszélgetések olyan fontos témákat jártak körbe, mint a beauty vonalon történő termékfejlesztések, a hatóanyagok egymással való kompatibilitása, de szó volt a fényvédelemről, valamint a tudatos bőr- és testápolás fontosságáról is.

Az egységesen negyedórás előadások számos szépségápoláshoz köthető aktuális témára reflektáltak: Takács Petra (kozmetikus, skinfluencer) megosztotta, hogy mire érdemes figyelni egy férfi számára kialakított arcápolási rutin esetében. Az őszi-téli köröm- és kézápolásról, valamint az aktuális körömtrendekről Szálkai Hajnalka (a NailSpa tulajdonosa) mesélt. Ördög Nóra (Nora Beauty alapító-tulajdonos) az otthoni géllakkozás fortélyait, illetve gyors és könnyű reggeli sminkpraktikákat osztott meg a látogatókkal.

Dévényi Kathy (LPSM Skincare tulajdonos) előadásában elmondta, hogyan lehet és kell újragondolni egy 30 éve működő terméket. A Sofia Michelle és Nagora saját fejlesztésű termékek történetét pedig Gera-Mihály Zsófia (Natural Business Kft. alapító-tulajdonos), Klibán Gréta (Nagora Manufaktúra alapító) és Prokaj Bea (Nagora Manufaktúra alapító) mutatta be a közönségnek. A tudatos bőrápolás forradalmáról Lilu (a Rossmann állandó szépségnagykövete, a Body+Me márka alapító-tulajdonosa) beszélgetett Bauer Éva (a Krémmánia főszerkesztője), valamint népszerű skinfluencerek – Berényi Vivien és Kárpáti Evelyn – közreműködésével.

A hajápolás és sminkelés sem maradhatott ki a témák közül

A szépségnapon természetesen hajunk ápolása is fókuszba került: Gyulai Zsófi (Szofi’s Haircare) előadásai a tudatos hajápolást járták körbe, míg Pintér Imola (fodrász) az overnight hajpraktikákról és a legnépszerűbb Tiktok frizuratrendekről beszélt. A göndör haj ápolásáról és formázásáról pedig Borbély Niki (göndörfodrász) és Viszkok Fruzsi (influencer) beszélgettek.

Smink vonalon Pohorelli Bettina (sminkes) árulta el a felhősmink, a tökéletes szájkontúr és a no makeup titkait. A műszempilla felhelyezés praktikáit és trükkjeit Bényei Bettina (sminkes) és Barbinek Paula (színésznő) mesélte el. Végül pedig a nap lezárásaként Szlameniczky Zita (sminkes) a sminkelésről és a színtanácsadásról adott elő.

A Beauty Expo rendezvényről készült aftermovie az alábbi linken érhető el: https://youtu.be/q4ziTqD_YnU

A webshop újra működik
A technikai problémát elhárítottuk, újra tudunk rendeléseket fogadni.