Rossmann
2022. március 04.

Munkahelyi képzések megvalósulása a Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft-nél

Társaságunk a pályázati támogatást a bolthálózat munkatársainak képzésére fordította, akik ezáltal kulcsfontosságú kompetenciákban tudtak fejlődni. Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását!

 

 

Társaságunk a pályázati támogatást a bolthálózat munkatársainak képzésére fordította, akik ezáltal kulcsfontosságú kompetenciákban tudtak fejlődni. Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását!

Kedvezményezett neve: Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft.
Projekt elnevezése: Munkahelyi képzések megvalósulása a Rossmann Magyarorszg Kereskedelmi Kft-nél
Projekt száma: GINOP 6.5.1-17-2018-00103
A szerződött támogatás összege: 53,19 M forint
Támogató: Magyarország Kormánya és az Európai Unió (Európai Szociális Alap)
A támogatás mértéke (%-ban): 99,999998%
A projekt befejezési dátuma: 2021.09.29.
A projekt tartalmának bemutatása:
A Rossmann Magyarország Kft. az egyik legdinamikusabban fejlődő drogéria-parfüméria hálózat Magyarországon. Első üzletünket 1993. december 17-én nyitottuk Debrecenben. Székhelyünk és logisztikai központunk Üllőn található. Országosan több mint 200 bolttal várjuk vásárlóinkat. Közel 1900 munkavállalót foglalkoztatunk, dolgozóink több mint 95%-a nő. 2012-ben indítottuk el Webshopunkat, amelyben folyamatosan bővül az elérhető termékek köre és Magyarországon egyedülálló országos kiszállítással büszkélkedik. A környezettudatos termékpolitikájának köszönhetően a Rossmann sajátmárkás termékei elnyerték a "Greenbrand 2013" (Zöld Márka) díjat. A Rossmann értékei között kiemelt szerepet kap társadalmi felelősségvállalás is.

A projektben tervezett képzéseink az alábbiak:
Változásmenedzsment, Emberekkel való bánásmód, Helyzetfüggő kommunikáció és Táblázatkezelési ismeretek.

Elmondható, hogy a munkaköreink kapcsolódó általános és speciális szaktudás szintje kielégítő, azonban a folyamatosan és gyorsan változó világ további „Változásmenedzsment (IPAR 4.0Szemléletformálás, szervezeti filozófia)” kommunikációs és emberekkel való bánásmód fejlesztésre irányuló tréningeket indokol. A tudás elsajátítása tovább növelné a munkahatékonyságot, a vállalatunk versenyhatékonyságát. A projekt keretében „Táblázatkezelési ismeretek” képzésen fognak részt venni az inaktív személyek, illetve konfliktuskezelési tréninget biztosítunk számukra, amely a mindennapos tevékenységhez elengedhetetlen fontosságú.

A vállalati és munkavállalói képzési igények felmérésekor az alábbiakat vettük figyelembe: A cég munkája a személyes eladásra épül, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a munkavégzés rendszeres értékelését, az esetleges kompetenciabeli hibák- hiányosságok korrigálását, munkatársaink folyamatos humánerőforrás fejlesztését.

A webshop újra működik
A technikai problémát elhárítottuk, újra tudunk rendeléseket fogadni.