Rossmann
2021. január 28.

Már érezhető a „lipstick” effekt

Az enyhülés időszakában fokozottan fontos lesz a szépség

Budapest, 2020.06.16. – A Rossmann ezen a nyáron három különböző szépségápolás tematikájú, speciális BEAUTY magazinnal jelentkezik, hogy a járványhelyzetet követő enyhülés időszakában tapasztalható, “lipstick” effektnek megfelelve, a hirtelen megugrott szépségápolási termékek iránti keresletnek eleget tegyen. A magazinok témakörönként mutatják be a drogérialánc széles termékpalettáját. A kizárólag online elérhető magazinban azok is kényelmesen válogathatnak a termékek közül, akik a járványhelyzet miatt, biztonsági okokból még mindig igyekeznek a legkevesebb időt tölteni egy-egy üzletben. A magazin online formája a megújult tartalom és tematikus elrendezés mellett, webshopként is használható, így akár egy kattintással a kedvenc termékeink a legközelebbi üzletben összekészítve átvehetőek vagy házhozszállítással is megrendelhetőek.

A Rossmann Beauty Magazinja a drogérialánc időszakos, több mint 130 oldalas, a nyári hónapokra összeválogatott hasznos tartalmakkal, tanácsokkal jelentkezik, melyekre a legmelegebb hónapokban is fokozottan érdemes figyelni. A smink és a bőrhidratálás, a biztonságos napozás, testápolás témakörök mellett további hasznos tanácsokkal segít, hogy a szépségápolás újra visszanyerje méltó helyét a kimozdulás időszakában. „A legtöbb nő, köztük én is megtapasztalom, hogy az enyhülés időszakában, a nyár elején még fontosabb, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, és ezt végre a külvilágnak is megmutathassam!” – tette hozzá Lilu, a Rossmann Beauty nagykövete.

A Beauty magazin 3 különböző témában, közel 350 termékkel, melyek közül 73 exkluzívan csak a Rossmannban kapható 2020. június egytől elérhető a Rossmann oldalán: 

Arácpolás

Napozás

Testápolás