Információ

Kedves Vásárlóink! 2024.04.15-től leadott rendelések várható szállítási ideje 1-5 nap. Glamour napok alatt, azaz 2024.04.08-2024.04.14. között leadott rendelések várható szállítási ideje 1-14 naptári nap, a rendelés leadásától számítva. Jelenleg a bolti átvétel lehetősége nem elérhető. Köszönjük türelmét!

Rossmann
2021. május 31.

Már elérhető az időablakos Rossmann futárszolgáltatás - Akár adott napon leadott rendeléseket is kiszállít a drogérialánc Budapest területén

Újabb szolgáltatással könnyíti meg vásárlói életét a Rossmann, a budapesti címeken elérhető Rossmann futár akár a rendelés napján kiszállítja az összeállított csomagot. A biztonságos, érintkezésmentesen is igényelhető szállítás 15 000 forintos rendelés felett ingyenes.

A Rossmann futárszolgáltatás az online vásárlások alkalmával vehető igénybe, ha a kért kiszállítási cím budapesti. A délelőtt 11 óráig leadott rendeléseket, akár már a rendelés napján kézhez kaphatja a vásárló, az este 7-ig leadott rendelések pedig már másnap reggelre várhatók. A drogérialánc csapata többféle szállítási idősávval este 9-ig biztosítja a kényelmes szállítást, amely 15 000 forint feletti rendelés esetén ingyenes. Igény szerint egy-, két-, három- és négyórás kiszállítási időablakot is lehet választani, a rendelés alkalmával a futárnak küldött üzenetben pedig azt is jelezhetjük, ha érintkezésmentesen szeretnénk igénybe venni a szolgáltatást.

A kiszállítás napjának reggelén a Rossmann sms-ben és e-mailben is emlékeztet a szállításra és annak választott időpontjára, érkezése előtt pedig a futár telefonon is jelentkezik. A megrendelt termékeket – figyelve a környezetvédelemre – papírszatyorban kapja meg a vásárlóhoz.

„A saját kutatásainkból azt láttuk, hogy a drogéria szegmensben igenis szükség van az időablakos házhozszállítás szolgáltatásra, ami, ha belegondolunk teljesen érthető: nagyon sokan otthonról dolgozunk a mai napig is, mégsem érünk rá egész nap várni a futárt, és 1-3 napot készenlétben várni az átvételre” – érvelt Fürjes Ádám, a Rossmann Magyarország Kft. online marketing csoportvezetője.

A szolgáltatást népszerűsítő reklámkampányban az ismert műsorvezető, Istenes Bence három különböző karakter bőrébe bújva mutatja be, hogy milyen sok élethelyzetben lehet segítség az időablakos kiszállítás.

Bővebb információk a szolgáltatásról:

A webshop újra működik
A technikai problémát elhárítottuk, újra tudunk rendeléseket fogadni.