Rossmann
2021. január 28.

Liluék hangolják az országot az őszi-téli szezonra

Harmóniát varázsolnak az otthonokba a Rossmann új limitált kiadású termékei

Ahogy beköszöntöttek az első őszies napok, Lilu, Stahl Judit és Viszkok Fruzsi is elkezdtek hangolódni a meghitt időszakra. A Rossmann influenszerei letették voksukat a limitált kiadású beauty könyv, puha takarók, finom tea- és kellemes illatgyertya-válogatások mellett, amik a hűvösebb hónapokban és az ünnepek idején is harmóniát varázsolnak az otthonokba.

Legyen szó home office-ról vagy esős hétvégi filmezésekről, az őszi-téli szezon Rossmann+ ajánlatai és a Rossmann Harmónia limitált kiadású termékei meghitt, otthonos hangulatot varázsolnak a hűvösebb idők bekuckózásaihoz. De ha valaki szeretné időben elkezdeni az ünnepi készülődést, a puha takarókkal vagy éppen tea- és illatgyertya-válogatásokkal nem tud mellé nyúlni a karácsonyi meglepések beszerzése közben sem!

„Nagyon büszke vagyok, hogy 2017 óta képviselhetem a drogérialáncot. Elmondhatom, hogy a Rossmann az életem része” – mondta Lilu. „Szeretem a rengeteg csodás beauty újdonságot, amelyeket ott találok – a napokban is csak pelenkáért ugrottam be, de magamnak is vettem egy csomó klassz és hasznos dolgot” – tette hozzá a Rossmann szépségnagykövete, aki már most nagyon ráérzett az igazi forrócsokis hangulatra.

A Rossmann Harmónia darabjait a befelé forduló, kuckózások ihlették, segítenek, hogy mindenki kényelmesen és melegségbe, szeretetbe burkolva tölthesse az igazi hűvös őszi és didergős téli napokat.