logo
Belépés
  2021. január 28.

  Harmónia, otthonosság és népszerű influenszerek a Rossmann új kampányában

  Az őszi-téli szezon Rossmann+ ajánlatait támogatja a Rossmann drogérialánc október 5-től az év végéig futó kampánya.

  A Rossmann+ kártyával jelentős kedvezménnyel megvásárolható, limitált kiadású termékekkel a hűvösebb hónapokban és az ünnepek idején is az otthonok harmóniájához szeretne hozzájárulni az üzletlánc – kínálatában beauty könyv, puha takarók, finom tea- és kellemes illatgyertya-válogatások járulnak hozzá a meghitt, otthonos hangulathoz. 

  A csaknem 3 hónapos kampány főszereplői ezúttal is a Rossmann közkedvelt influenszerei, azaz Lilu, Stahl Judit és Viszkok Fruzsi, akik természetesen a márka legfontosabb célcsoportjait is reprezentálják. A kedvezményesen megvásárolható termékek használat közben is megjelennek, hangsúlyos szerepet kapnak a látványos, folyamatosan hátráló kameramozgást alkalmazó TV-szpotban. A filmben szereplő lakásbelsők közötti váltást nem hagyományos vágási technikával kerültek megoldásra, mert a cél egy koherensebb kapcsolat kialakítsa volt a szpot helyszínei és helyzetei között. Stoptrükkös, testblendés megoldások biztosították a film lineáris mozgását, melynek köszönhetően egy hosszú snittnek tűnik az egész film.

  A kampányt a sikeres nyári kooperációt követően ismét a Kiosk.advertising jegyzi, a megbízás sorsa ezúttal is meghívásos tenderen dőlt el. A CineSuper produkciójában készült TVC-t Mendrei Miki rendezte.

   

  Megbízó – Rossmann

  Marketing Director: Varga Anita Ágnes

  Marketing Project Manager: Nagy Dóra

   

  Ügynökség – Kiosk

  Account Director: Svihran Claudia

  Account Manager: Hegedűs Hedvig

  Stratégiai vezető: Mátyus Viktor

  Kreatívigazgató: Endrődi Zoltán

  Szövegíró: Boncsér Orsolya

   

  Filmprodukció – CineSuper

  Producer: Mártonffy Zoltán

  Rendező: Mendrei Miklós

  Operatőr: Rácz Dániel

  Látványtervező: Takács Eszter

  Utómunka + VFX Supervisor: Deimanik Balázs

  Vágó: Nemes Oresztész

  Colorist: Stalter Anna