Kedves Vásárlóink! Ügyfélszolgálatunk 12.07. 13:00 - 12.09. 08:00 között nem elérhető! Megértésüket köszönjük! 

Rossmann
2021. május 31.

A Rossmann termékei már egyes MOL töltőállomásokon is elérhetőek

Nyolc budapesti és Budapest környéki MOL töltőállomáson várják brandingelt Rossmann megállítópolcokkal a vásárlókat. A kínálatot kifejezetten az utazó közönség igényeihez igazították, így a vásárlóka tankolással egybekötve néhány alapvető szépségápolási terméket és tisztálkodószert is beszereznénk.

A MOL töltőállomásokon elhelyezett brandingelt megállítópolcokon számos népszerű, saját márkás Rossmann terméket megtalálhatnak a vásárlók. Így egy hosszúhétvége kezdetén senkit nem ér majd sokként, ha tankolás közben jut észbe, hogy otthon felejtette a fogkrémet vagy fogkefét. Természetesen tusfürdő, sampon, sminklemosó, arckrém és arcmaszk is a polcokra kerül, de elérhető lesz popsitörlő vagy éppen harisnya is.

A Rossmann megállítópolcok az alábbi MOL töltőállomásokon várják a vásárlókat: Budapest (XVI.), Arany J. u. 106.; Budapest (XI.)  Budaörsi út 126.; Budapest (XIV.), Csömöri út 27/A; Budapest (XI.), Prielle Kornélia u.; M0-ás autópálya Törökbálint, Annahegyi pihenőhelye; Vecsés, Fő út 6011/2 hrsz, M7-es autópálya Velence melletti mindkét oldali pihenőhelye.

A webshop újra működik
A technikai problémát elhárítottuk, újra tudunk rendeléseket fogadni.