Sajtóközlemények

Interjú Demcsák Zsuzsával

Demcsák Zsuzsa 2008 óta nap mint nap ébreszti az országot a TV2 saját gyártású reggeli műsorában, a Mokkában. A másik életem című könyv szerzőjével a karrierről és a családról beszélgettünk. A kétgyerme­kes anyuka szokásához híven őszintén mesélt. 

Liza, a rókatündér - Interjú Balsai Mónival

Balsai Mónit már láthattuk számos fan­tasztikus filmes produkcióban és színházi darabban, de talán a Liza, a rókatündér az, ami igazán ismertté tette. A májusban készített interjúban a filmről, a színjátszás jövőjéről és a hétköznapjairól kérdeztük.

Meghosszabbított nyitva tartás szombatonként a Rossmann-nál és 33%-os kedvezmények

Budapest, 2015. március 12. – A vasárnapi zárva tartás miatt várható szombati megnövekedett forgalom zavartalan kiszolgálása érdekében a Rossmann drogériák március 14-étől meghosszabbított szombati nyitva tartással várják vásárlóikat. Továbbá minden pénteken és szombaton több mint száz termék 33 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg az ország összes Rossmann üzletében.

December 6-án több mint 2000 Mikulás fut majd

Budapest, 2014. november 26. – Hazánkban elsőként kerül megrendezésre hagyományteremtő szándékkal a Rossmann Mikulásfutás. A Fővám térről startoló, 2,7 kilométeres távot minden futónak Mikulás ruhában kell teljesítenie. A futás élménye mellett jótékonysági akció is társul a programhoz; rászoruló gyermekeknek gyűjtenek ajándékokat a szervezők.

Idén is Segítő Vásár program a Rossmannban

Budapest, 2014. december 8. – Idén decemberben ismét hozzájárulhatnak a Rossmann vásárlói a megváltozott munkaképességű emberek társadalmi integrációjához. December 8 és 14 között országszerte 12 drogériában vásárolhatóak meg a fogyatékkal élők keze munkáját dicsérő termékek és ajándéktárgyak. A Segítő Vásárt hétfőn Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára nyitotta meg az Árkád bevásárlóközpontban található üzletben.