Sajtóközlemények

Karácsonyi csomagolás

Nemcsak költséghatékony, de sokkal dekoratívabb és igazán személyessé teszi az ajándékot, ha apró praktikákkal magunk díszítjük fel a csomagolást. Egyszerű megoldásokat mu­tatunk, amiket otthon bárki könnyedén elkészíthet, akár a gyerekek segítségével is. 

Interjú Lázár Cheffel - Kentaur Magazin

Egy mesterszakács vajon az ünnepek alatt is főz, vagy átengedi a fakanalat a családnak? Mi kerül az asztalra? Mi a kedvenc étele? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Lázár Cheffel készített interjúnkban. 

Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést kaptunk

A Salva Vita Alapítvány 2010-ben vezette be a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést. 2015-ben először indultunk a pályázaton, és nagy örömünkre szolgált, hogy meg is kaptunk a díjat. 

Pimaszúrékkal beszélgettünk - Kentaur Magazin

Papp Gergőt és feleségét, Juhász Juditot október elején a saját gyártású riportműsoruk, az RTL II-n látható Pimaszúr átcuccol két forgatása között kérdeztük a munkáról, a kap­csolatukról és az ünnepekről. A fotózás nemigen fér bele idejükbe, de a Kentaurral mégis kivételt tettek, és káprázatos szettben álltak kameránk elé. 

A színek bűvöletében - Kentaur Magazin

Bemutatjuk Pálinkás Mariannt a PAM DSGN-tól, aki csodás világítófüzérek készítésével teszi hangulatossá a lakásokat. Egy szeptemberi workshopján beszélgettünk vele. 

Őszi Stílusmorzsák

Ismét meghirdettük Facebook-oldalunkon a Stílusmorzsák átalakító játékunkra való jelentkezést. A szerencse ezúttal Koller Juditnak kedvezett, akit Pádár Detti sminkes vett kezelésbe, és megmutatta, hogy smink és ruha terén is lehet merészebb, bátran használjon színeket. 

Karácsonyi dekorációk

Emeld az ünnep fényét saját készítésű ajtódís­szel és karácsonyfadísszel. Néhány hozzávaló segít­ségével igazán hangulatos és egyedi dekorációt készít­hetsz lakásod díszítésére. 

Interjú Molnár Ferenc Caramellel - Kentaur Magazin

Molnár Ferenc Caramelt 10 éve is­mertük meg a Megasztár tehetségkutatóból. A 10 év alkalmából egy különleges, folkelemekkel színesített, színházi dramaturgi­ával felépített koncertre készül december 20-án a Sportarénában. Elmondása szerint most van karrierje csúcsán, nyáron vette feleségül kislánya édesanyját, jövő évben pedig alkotói szabad­ságra készül. A beszélgetés során minden részletre rákérdeztünk.

2. Rossmann Mikulásfutás

Pucold ki a futócipődet december 6-ra, de ne csak az ajándék miatt, hanem hogy velünk lehess a 2. Rossmann Mikulásfutáson!  A hóesés nem, de a jó hangulat garantált! 

BabaMama Expo 2015

Idén is részt vettünk a Babamama Expon, ez alkalommal azonban a tavalyi standméretünk közel háromszorosán vártuk az érdeklődőket. Közvetlenül a bejáratnál volt standunk, ahol Babydream italok és ételek kóstoltatásával készültünk a látogatók számára.