Sajtóközlemények

Tájékoztatás termékvisszahívásról

Ezúton tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy az enerBIO rizsitalos nugát szelet termékbe veszélyes anyag kerülhetett, ezért a terméket visszahívjuk és akár blokk nélkül is visszavesszük üzleteinkben.

Viszkok Fruzsi kedvenc termékei neszesszer már a Rossmannokban

A népszerű youtuber, Viszkok Fruzsi és a Rossmann Magyarország egy különleges, hazánkban egyedi együttműködés keretén belül megalkotta a vlogger kedvenc drogériás termékeittartalmazó neszesszert. Öt hasznos dekorkozmetikum és kiegészítő került az aranyszínű neszesszerbe, melynek ára 3499 Ft és megvásárolható a drogéria üzleteiben és az Online Drogériában is.

Divatbemutatót tartott a Rossmann a Lupa-tó strandján

Látványos divatbemutatót rendezett a Rossmann a Lupa-tó prémium strandján, ahol a Balaton Kollekció strandtörölközői és táskái inspirálta szetteket csodálhatta meg a közönség. A rendezvény háziasszonya a műsorvezető, Lilu volt. A bemutatóval inspirációt szeretnének adni trendi, könnyed és szexi strandszettekhez.  

Green Brand díjat nyert a Rossmann

A Rossmann két sajátmárkás termékcsaládjával elnyerte a Green Brand (Zöld Márka) 2017/2018 díjat Németországban. Az Alterra natúrkozmetikumaival és az enerBIObioélelmiszereivel a vállalat a környezetvédelem és az egészséges életmód fontosságára igyekszik felhívni a fogyasztók figyelmét. Környezettudatos termékpolitikájának köszönhetően immár másodszor jutalmazták a Rossmannt ezzel a díjjal.

A legnagyobb Rossmann drogéria nyílik Budapesten

Kibővített árukínálattal, új kényelmi szolgáltatásokkal és egyedi stílussal találkozhatnak a vásárlók az új üzletben. A budapesti Flórián téri Rossmann új szolgáltatásokkal, széleskörű termékpalettával, valamint egyedi német stílussal várja vásárlóit. Az üzlet 828 m2 összterületű és akár a Rossmann Online Drogériájából is rendelhetünk a helyszínen.

A Rossmann bronz minősítést kapott az Employer Branding Award 2016 díjátadó gálán!

A Rossmann Magyarország Kft. bronz minősítést kapott Nagyvállalati kategóriában az Employer Branding Award 2016 díjátadó gálán. Ez az elismerés a legjobbak hivatalos minősítése és egyedülálló a magyar piacon. 
A díjat azon munkáltatók kapták meg, akik kiemelkedő márkaépítésükkel mutatnak példát a munkaerőpiac többi szereplője számára. Nagyon büszkék vagyunk!