Rossmanó - Babaprogram

Kedves Szülők!


2012. május 14-én útjára indítottuk babaprogramunkat, a Rossmanót.

 Programunkat azzal a céllal hívtuk életre, hogy segítsük a babákat és szüleiket az első időben.

 Hónapról hónapra összegyűjtöttük legjobb ajánlatainkat a baba életkorának megfelelően, melyeket hírlevél formájában küldünk regisztrált tagjainknak.

 Önnek nincs más dolga, mint pénztárosunktól kérni egy Rossmanó kártyát, és a kártya hátoldalán található egyedi azonosítószámmal regisztrálni. Regisztrációját egy egyszeri, minden babatermékre felhasználható 10%-os kedvezménnyel jutalmazzuk, melyet a regisztrációt követő 2. munkanaptól tud felhasználni, 3 hónapon belül. A kedvezmény az első vásárláskor automatikusan jóváíródik vásárlása babatermékeinek végösszegéből.

 Rossmanó kártyánk kedvezményei összevonhatók a mindenkori akciós újságban meghirdetett kedvezményekkel, a Babydream akciónkkal, továbbá a Rossmann Törzsvásárlói Kártya kedvezményeivel.

 Amennyiben Ön babát vár, vagy két éven aluli gyermeket nevel, ne habozzon regisztrálni programunkba, hogy minél hamarabb igénybe vehesse nagyszerű kedvezményeinket!

Vásárláskor vigye magával Rossmanó kártyáját, és a kedvezmények a kasszánál a kártya lehúzásával automatikusan levonásra kerülnek.

rossmano kartya abra


rozsaszin pillango

 

 

 

 

 

 

 

 

 

epito macko