Rossmann Magyarország

Történetünk

Az első drogériánk 1993-ban nyílt meg Debrecenben. Azóta országos szinten közel 200 üzletben várjuk vásárlóinkat.

Cégünk mindig arra törekedett, hogy üzleteink vásárlóink számára könnyen megközelíthető helyeken - városközpontokban, sétálóutcákon, plázákban - legyenek. A vásárlói komfortérzet javítása és az egységes üzletkép kialakítása érdekében boltjaink túlnyomó többsége az elmúlt időszakban gyökeres változáson ment keresztül.

A vásárlói igényeket szem előtt tartva kerül kialakításra az egységes nemzetközi arculat, amely megkönnyíti a termékkategóriák és a közel 14.000 forgalmazott termék közötti tájékozódást, emellett kellemessé és kényelmessé teszi a vásárlást.

2012-ben indult el Webshopunk, melyben folyamatosan bővítjük az elérhető termékek körét és Magyarországon egyedülálló országos kiszállítással büszkélkedik.

Szintén 2012-ben indult útjára Babaprogramunk, mely a kismamákat, és a háztartásokat igyekszik segíteni a havonta megújuló akciókkal. A program keretén belül érhető el Védőnő Chatünk a Facebook oldalunkon, emellett honlapunkon Babatippek címen védőnőnk által megfogalmazott tanácsok, melyekkel a leendő és a már rutinos kismamáknak segít a felmerülő kérdések megválaszolásában.

2013-ban indult el Rossmann Design applikációnk, mely nagy népszerűségnek örvend vásárlóink körében, segítségével saját, egyedi címkét tervezhetnek és rendelhetnek meg kedvenc Rossmann termékeikre.

Kínálat

Üzletünkben megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, ami szépségápolási és a mindennapos higiéniai termékek mellett a dekorkozmetikai cikkeket és a háztartási árucikkeket is magában foglalja.

Termékkínálatunk fontos része az egészséges életmódhoz kapcsolódó reformtáplálkozási termékek, vitaminok, gyógyhatású készítmények széles választéka.

Kiemelten figyelünk a kismamákra és kisbabás családokra, hogy a baba ápolásához és etetéséhez mindent megtaláljanak nálunk.

Ezen kívül kéthetente várjuk Önöket kiegészítő szortimentünkkel - szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel.

Szolgáltatásaink közé tartozik még a fotóelőhívás hagyományos és digitális felvételekről, amely az internetről is elérhető.

A Rossmann Minőségi Márkatermék logó garantálja a kiváló minőségű amelyek között megtalálhatók az áruválaszték fő elemei, mint például női és férfi kozmetikumok, hajápolók, napozószerek, gyermekkozmetikumok, pelenkák, női higiéniás termékek, tisztálkodó szerek illetve háztartási eszközök.

Akcióinkról kéthetente megjelenő szórólapunkból
és a honlapunkról is tájékozódhat.