Bemutatkozás

A Rossmann Magyarország Kft. az egyik legdinamikusabban fejlődő drogéria-parfüméria hálózat Magyarországon. Első üzletünket 1993. december 17-én nyitottuk Debrecenben. Székhelyünk és logisztikai központunk Üllőn, a Zsaróka út 8. szám alatt található. Országosan 184 bolttal várjuk vásárlóinkat. Közel 1250 munkavállalót foglalkoztatunk, dolgozóink több mint 90%-a nő.

Az ország egyik legsikeresebb drogéria láncaként működünk. Vállalatunk elkötelezett híve a folyamatos innovációnak, szakértői csapatunk nap, mint nap azon dolgozik, hogy magas szinten szolgálja ki a vásárlóinkat.

2012-ben indítottuk el Webshopunkat, amelyben folyamatosan bővül az elérhető termékek köre és Magyarországon egyedülálló országos kiszállítással büszkélkedik.

Szintén 2012 –ben indítottuk útjára Baba programunkat, mely azóta is népszerűségnek örvend a kismamák körében, hiszen havonta megújuló akciókkal segítjük a háztartásokat. Az elmúlt években többszázezer kismama használta ki a programban rejlő lehetőségeteket. Az ő lojalitásuk arra motivál bennünket, hogy a programot folyamatosan tovább fejlesszük annak érdekében, hogy ez a szívünknek különösen kedves vásárlói csoport még több kedvezményhez jusson.

Vásárlóink véleménye különösen fontos számunkra, mind a választékunkat, mind a szolgáltatásainkat ehhez igazítjuk. Kéthetente megújuló akcióinkkal igyekszünk a legjobb árakat biztosítani.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlás élmény legyen, ezért üzleteinket a vásárlói igényekhez alkalmazkodva építjük át, szépítjük meg.

Egyre bővülő választékunk közül, jelenleg 12.000 termék, több mint 2000 saját márkás termék érhető el, melyek remek választást kínálnak mindazoknak, akik első osztályú minőséget keresnek kedvező áron. A sajátmárkás termékek között megtalálhatók az áruválaszték fő elemei, mint például női és férfi kozmetikumok, hajápolók, napozószerek, gyermekkozmetikumok, pelenkák, női higiéniás termékek, tisztálkodó szerek, háztartási eszközök.

2014 decemberétől már elérhető webshopunkban enerBio teljes szortimentünk, mely 350 terméket ölel fel. A választék teljes mértékben megfelel az EU bio élelmiszerekre vonatkozó irányelveinek, minden terméke ökológiailag ellenőrzött termelőtől származik és géntechnikailag nem módosított alapanyagokból készül.

Szintén újdonság a Németországban már bizonyított Rival de Loop Young dekorkozmetikai termékcsoportunk, mely a legmodernebb, legkényelmesebb bőrápolási megoldásokat, dekorlehetőségeket nyújtja.

Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal visszajelzéseivel és kérdéseivel
a rossmann@rossmann.hu e-mail címen vagy a +36 (29) 889-800 telefonszámon.